Iubesc betisoarele parfumate

descărcare (3)

Iubesc betisoarele parfumate

– folosite necorespunzator betisoarele parfumate dauneaza grav sanatatii –

Arderea betisoarelor este ca un portal catre o stare de constiinta calma, de recunostinta, armonie si echilibru, stare de 🙂 .
Asezat pe pervazul geamului, betigasul arzand aduce, ajutat de adieri de vant, miresme vindecatoare in casele noastre. Unele adapostesc proprietati calmante, incurajand catre relaxare, altele trezesc sau energizeaza pur si simplu.In trecut, betisoarele parfumate erau folosite pentru a cultiva sentimentul de sine, a ascuti simturile si a aduce pace si armonie mintii.

Aromoterapia cu betisoare parfumate ar trebui sa aiba numai proprietati vindecatoare insa, potrivit studiilor recente, fumul eliberat de acestea contine concentratii periculoase de monoxid de carbon, dioxid de sulf si formaldehida, benzen si hidrocarburi aromatice ciclice (PAH) (vezi surse). Expunerea prelungita la fumul betisoarelor parfumate creste riscul de a dezvolta boli ale tractului respirator, precum si probleme situate la nivelul gatului si gurii..

Majoritatea betisoarelor de pe piata sunt facute din compusi sintetici daunatori, insa se gasesc si betisoare non-toxice, complet naturale si rulate manual. Noi am considerat ca aceste betisoare se pot folosi cu incredere: http://www.betisoareparfumate.ro/categorie-produs/natural/. Totusi, incearca sa aerisesti intotdeauna concomitent cu arderea betisoarelor. De asemenea, nu intra in contact direct cu fumul eliberat de betisoare, acesta poate cauza iritatii la nivelul nasului si a ochilor.

Exista pe piata betisoare mai scurte decat cele obisnuite, acestea sunt foarte potrivite pentru incaperi mici.
Ai grija ca aerul dinincapere sa fie mereu proaspat, aeriseste des si daca poti, cumpara-ti un aparat de ionizat cu sare. Efectele sale sunt de neegalat, ai sa observi cum starea ta generala de sanatate se va imbunatati.
Daca esti insarcinata sau ai copii mici, dar mai ales daca ai deja probleme cu sistemul respirator este bine sa eviti complet arderea betisoarelor si sa oinlocuiesti cu arderea uleiurilor esentiale. Pe piata exista o multitudine din care poti alege dupa placul inimii. Toti avem arome cu care rezonam la nivel inalt, ele asteapta sa le descoperim doar.

Pana la urma viata inseamna sa descoperi in timp ce esti conectat la sine. Gaseste un moment sacru in acesta lume agitata sa fii. Doar sa fii. Eventual sa si 🙂

 

 

Surse:

http://www.reuters.com/article/2008/08/25/us-incense-cancers-idUSPAT56944620080825

http://www.natureworldnews.com/articles/3324/20130803/incense-smoke-bad-cigarette-new-study-warns-potential-health-risks.htm

http://www.jessainscough.com/2010/11/the-pros-and-cons-of-burning-incense/

http://www.organicauthority.com/sanctuary/scent-your-home-without-incense.html

Studii:

http://ehp.niehs.nih.gov/1307662/

http://www.clinicalmolecularallergy.com/content/6/1/3

Surse imagini:

http://fineartamerica.com/featured/incense-sticks-burning-george-oze.html

http://suzy-lou.com/blog/2014/10/22/macau

email

(24 Posts)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *